Saturday, 9 April 2016

HALAL AT SEOUL - FOOD DELIVERY 5,000 WON




Kalau anda ke Seoul dan tetiba tekak nak request makanan Melayu, apa kata anda cuba riki2 kat facebook page ni

                                  halalkorea.my  

Meh aku tempek menu yang dorang pass kat aku.. Menanges air mata darah tengok menu ni..hahaha
Tulah dok lelama lagi kat sini pastu mula la meroyan tak tentu pasal kan...



Yang best tu semu menu ni berharga cuma 5,000 won!

Yea lima ribu won sahaja..

Ce cuba tengok IG dorang : halalkorea.my

Contact dorang :

Whatsapp +60132200633

Kakaotalk : imanara8821

Dorang provide delivery with charge (minimun 3 order) - delivery charges 5,000 won

Order untuk 6pax - free delivery

Nak order tu biarlah awal sehari dan aku contact dorang ni tru kakaotalk (tak korea la takde kakaotalk kan..hahaha)

Menu untuk hari isnin adalah Nasi lemak + ayam goreng berempah + sambal ikan bilis + telur mata + timun

Menangis dah tengok menu je..

Pastu dorang tanya plak, nak tak menu dinner Nasi putih + ayam blackpepper + fishcake sambal + sayur campur. Menu ni untuk ada satu tu group kat Myeongdong. Since dorang ramai dorang request plak menu dorang sendiri.

Gila hapa aku tanak!

Saya nak dua-dua sekali!!!

Ini bukan tamak..hahaha

            

10 comments:

  1. kasihan...#pulanglahnak
    kat sini nasik lemak RM 2 je...hahaha
    lain kali kalau nak berkelana lama kat sana bawak periuk nasik, santan, ikan bilis semua jea

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha arini aku dapat travel cooker beli kat lazada. nak riki raw material dah nak masak gulai octopus..hahaha

      Delete
  2. Aku pun nak cakap "kesiannyalah haih" hahaha..baliklah jea oiii..tgk ko laghu ne cancel niat nak buat wwoofing ramadhan ne kat sana :D mau berendam air mata aku dok ingat makanan lazat kat tanahair hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tiap2 tahun, biarlah sekali dalam sekali hidup. nanti boleh cite kat anak cucu..haha

      Delete
    2. aku yakin ko pasti boleh!!

      Delete
  3. lama ke duduk kt Seoul?..sedapnya..homecooked foods..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah lama sangat

      sedaplah..huhu

      Delete
  4. Rajinkan diri masak & jamu staffs GH. Untung sabut, tinggal free wei.

    ReplyDelete
  5. mcm sedap jer menu2 tu semua..terliur2!hahaha

    ReplyDelete
  6. Hehehee... Janji ado kan.. biarlah berapa pun harga dia.. :P

    ReplyDelete