Tuesday, 16 June 2015

Mengejar Cherry Blossoms di Korea Selatan ~ Pulau Nami

Date : 15 April 2015
Lokasi : Pulau Nami

Cherry blossoms ni tak berapa nak ada sangat kat Pulau Nami ni, suam-suam suku je. Takpelah janji hadoo..

Kalau sampai Nami memang sini aku wajib tuju dulu :p
Nampak belakang sign 'Love' ni? Sini port untuk pokok-pokok pink kaler iteww

Pastu tepi dia ada lorong ni. Pokok agak besar dan tinggi.
Sini pokok yang tinggi dah besar. Bunga jarang-jarang.
Jom jalan sampai hujung pulau Nami

Otw ke hujung pulau ada jugak 2,3 kerat pokok
Kat hujung Pulau Nami tu lupa plak aku nak ambik gambo pokok je, jadi terima la gambo pokok yang tak berapa nampak with models :p

Nasib la aku tanya models cakap ok boleh publish muka dorang itteww dalam ini punya blog. Lah sapa nak baca sangat pon blog ni kecuali kroni je, eh..
Paling tip of Nami
Depan platform hujung sekali. Sini banyak pokok cherry yang sedang berblossoms tapi bunganya jarang-jarang
Tepi tasik ni jenis yang weeping
Seminggu sebelum tu aku ada datang sini, tapi nan hadoo cherry blossomsnya. Terkejut gak masa ni tetiba je ada jugak cherry blossoms kat sini.


16 comments:

  1. Aku tetap nak cuba terjah nami ada seleji

    ReplyDelete
  2. Untunglah dpt tgk bunga sakura di nami..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huntonglah kan...hahaha yg tgk sakura di busan pon huntongkan.. :)

      Delete
  3. untonglah kroni baca blog ni. Eh? kikikiki
    ko... tergamak jinjit kwangsoo cengitu rupe. tergamak..tergamak

    ReplyDelete
    Replies
    1. keroooni katanya...hahahaa

      kwangsoo kata takpe..hehe

      Delete
  4. Kurang ye bunga di sana ....thanks for the info.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang jugak tapi org masih ramai :)

      Delete
  5. Kan Syieda kan. Aku baru nak cakap. Macam tu je ko pegang Kwang Soo. Kejam oii kejam. Aku rasa kan, kalau weeping sakura tu berbunga lebat giler...memalam mesti seriau nampak kan. Nak lagi kalau ada effect lighting lak. Ciskek betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepp!! kwangsoo pasrah..

      weeping tu serius cantik. siang la malam tak kosa nak carik sakura lg

      Delete
  6. Seminggu sebelum tu? eh kerja di korea kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 mgu kat korea je.. keja mengabeskan beras ada la..huhu

      Delete
  7. Lupa, kwangsoo tu memang selalu ikut ke mana mana eh? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. peneman katanya. nasib ringan, boleh sumbat je dalam beg. dah balik sumbat plak dlm mesin basuh :p

      Delete