Saturday, 29 March 2014

Hatyai Trip

Short trip to Hatyai

Itinerary :

Day 1

3.15am Train Senandung Langkawi to Hatyai (from Taiping)
11.00am Check in Grand Plaza Hotel
1.30pm Samila Beach
4.00pm Floating Market
6.30pm Hansa Cabaret Show
9.00pm Night Market

Day 2

9.00am Breakfast at Rocky Muslim Restaurant
11.00am Kim Young Market
2.00pm More shopping
4.00pm Balik.. Yahooo!!

9.35pm masih dalam train, belum sampai lagi, estimate kul 1 pagi sampai Taiping.

14 comments:

  1. saya naik bas kosurtium dari Kamunting ke hadyai thn lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time boleh try naik bas plak.

      Delete
  2. Replies
    1. Mmg sekejap je, rasa mcm nak kena repeat ;)

      Delete
  3. 2 hari je...cukup ke...bila peginya..cantik baju..orgnya nya pun cute..pease yo!!! larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tak cukup nak cover semua kat sini dgn 2 hari. Haruss repeat ni..hihi

      Cute ke JM baru turun ketapi, mandi pun belum ;p

      Delete
  4. Jun last year abg naik basikal dr perlis ke hatyai...cuaca panas gila tapi mlmnye happening..makanan memang sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah best tu naik beskal ke Hatyai. Makanan mmg sedap tp mcm pricey sket..

      Delete
  5. Waaa.... betul2 kaki berjalan.. asal ada ruang sket terus berjalan hahahaa..
    Bagus2.. nanti nak try jugak nak ke Hatyai by land.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. slot hujung mgu katanya..hehe

      Haruss cuba try ;)

      Delete
  6. Lagi cute yg selubung dlm tren otw balik....hahaa jom repeatttt..nk beli triumph oppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opsie... Mmg cukup la selimut ngn bantal..katil je takde..hahaha

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete